Özlem bitti! Hasret kaldı!
Özlem bitti
Hasret kaldı
Zeytinbunuspor karşısında 4 gollü galibiyet genel kurula gelmeyenlere armağan olsun diyerek başlamak istiyorum. Aylar sonra Sakaryaspor galip geldi. Hem de 4 farklı skorla. Levent ve Sakaryaspor'un tecrübeli silahları sonunda sorumlulukların bilincine varınca galibiyette kaçınılmaz oldu. Levent Demiray ilk 3 golde de ismi vardı. 2 golde asist yaparken 3. golü de kendi atarak final yaptı. Mustafa Sevgi'de sakatlığından dolayı riske edilmeyip dinlendirildi ancak bu oyuncuda gol perdesini kişisel becerisiyle kapadı.
Takım sonunda kazandı. Sahada kazanılan 3 puan dışarıda kaybedildi. Genel kurula, kongreye sadece 26 kişi geldi. Bugünü kısa bir dille özetlersek, galibiyet özlemi bitti ancak birlik ve beraberlik hasreti devam etti. Sakaryaspor'da ki birlik hasreti dün yaşanan skandal niteliğindeki genel kurulda sürdü.
Sakaryaspor, kendi içinde 4 belki de 5 e bölünmüş. Hani bir söz vardı "imama osurursa cemaat s…r" Dernek üyeleri takımına sahip çıkmayıp nasılsa birileri gider bana gerek yok, Sakaryaspor'un geleceği benim için önemsiz der gibi Kongreye katılmadı. Gereken çoğunluk sağlanamadı. Sakaryaspor sahada 3 puan kazanırken, takımın gerçek sahipleri ise takımına ceza verircesine 1 hafta daha kaybettirdi.
Bu gelen galibiyet umarım moralleri yerine getirir, güven sağlar ve birlik, beraberlik tohumlarının atılmasına vesile olur. Ne özlem kalsın nede hasret. Sakaryaspor sahada ve saha dışında kazansın.
Neşe geldi
Hafta içinde Güngören Belediyespor'dan alınan 1 puan bu haftada Zeytinburnu karşısında kazanılan 4-0'lık maç şehrin, taraftarın, yönetimin ve taraftarın yüzünü güldürdü. Sakaryaspor bu galibiyetle, 3 puan özlemini dindirdi.
Futbolcular maça oldukça istekli başlayarak ne kadar kazanmak istediğini ortaya koydu. Özellikle yan toplarda çok başarılı bir oyun ortaya koyduk. Atılan 4 golün üçü yan toptan geldi. Genç oyuncuların bu denli arzulu olması tribünleri de ateşlerken, kendilerine destek olarak döndü.
Takım, bu sezon ilk galibiyetini alırken sezonun en güzel oyununu da ortaya koydu. Kaleci Erol'dan Bünyamin'e kadar bütün oynayan futbolcular kusursuz bir maç ortaya koydular. Bu galibiyet camiayı birbirine kenetler bozuk olan moralleri düzeltir.
Yazı Tarihi : 12 Ekim 2009 Pazartesi